Kontakt

Krajské ředitelství
Barvířská ul. 29/10
460 01 Liberec III
tel.: 950 470 100
fax: 950 470 125
spisovna.lihzslk.cz
 
ÚO Česká Lípa
spisovna.clhzslk.cz
ÚO Jablonec n.N.
spisovna.jnhzslk.cz
ÚO Semily
spisovna.smhzslk.cz
  
Datová schránka: hv4aivj
 
Najdete nás i na

webmaster
hzslk.cz

Úřední dny

pondělí a středa
8:00 - 17:00

Územní odbory

mapka ÚO Česká Lípa KŘ Liberec ÚO Jablonec nad Nisou ÚO Semily

:: Zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů o osobách vstupujících do objektů Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, tímto Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje (dále jen „HZS LK")informuje o tom, že provádí zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon a také zpracování osobních údajů, kterých je třeba k uplatnění práv a povinností vyplývajících ze zvláštního zákona.


HZS LK provozuje kamerové systémy v těchto objektech: 

1)   Krajské ředitelství, Barvířská 29/10, 460 01 Liberec,

2)   ÚO Liberec a stanice Liberec, Šumavská 414/11, 460 01 Liberec,

3)   Stanice Raspenava, Nádražní 648, 463 61 Raspenava,

4)   ÚO a stanice Česká Lípa, Karla Poláčka 3152, 470 01 Česká Lípa,

5)   Stanice Jablonné v Podještědí, Lidická 238, 471 25 Jablonné v Podještědí,

6)   ÚO a stanice Jablonec nad Nisou, Palackého 4680/91, 466 05 Jablonec nad Nisou,

7)   Stanice Tanvald, Protifašistických bojovníků 627, 468 41 Tanvald,,

8)   ÚO a stanice Semily, Nábřeží Svatopluka Čecha 185, 513 01 Semily,

9)   Stanice Jilemnice, Roztocká 506, 514 01 Jilemnice,

10) Stanice Turnov, Trávnice 863, 511 01 Turnov.


Kamery jsou v těchto objektech zaměřeny především na monitorování venkovních prostor (vstupní dveře, parkoviště, výjezdová plocha) popř. garáží v objektech. Účelem zpracování osobních údajů  je ochrana osob a majetku, bezpečný výjezd zásahových vozidel HZS LK. Kategoriemi subjektů, na které kamerový systém dopadá, jsou zaměstnanci a příslušníci HZS LK, osoby s jiným vztahem k HZS LK a osoby vstupující do objektů HZS LK. Zpracovávané osobní údaje spadají do kategorie: „jiné" a nemají jinou kategorii příjemců. Doba uchování kamerového záznamu je 10 dní.





Pravidelná zkouška sirén: 6. 12. 2017

Skrytá sekce

heslo:  

Aktuálně

Úřední deska


Pálení vaše cesty k bezpečí
hasik_banner_1.gif, 7 kB
hzscr.jpg, 7 kB banner-dotace.jpg fcb_hzslk.png, 7 kB

Důležitá čísla

Hasiči150 - Hasiči
Záchranná služba155 - Záchranná služba
policie158 - Policie ČR
112112 - Tísňová linka

Národní knihovna


(c) WebRex 2009
Powered by NESPI